EK Agro maskiner - combi silosvansen

Vi har i flere år efterspurgt et redskab, som kan fordele græsset jævnt i tynde lag i stak og silo For fem år siden prøvede vi at køre i stakken med en rotorhave, dette fungerede godt, og deraf ideen med en combisilosvans.Produktet er nu sat i produktion med salg for øje.Dette lykkedes i foråret 2010, og vi har siden kørt med "combi silosvansen"Vi har i 2011 kørt med 2 af slagsen. Redskabet har fuldt ud levet op til forventningerne, og derfor har vi besluttet at sætte combi silosvansen i produktion.

Formålet med at bygge combisilosvansen var for det første at gøre det nemmere for traktorførerne, men også for at få en større kapacitet som kan følge snitterens voksende kapacitet, samt en hurtig opkørsel og udjævning og dermed mere tid til sammentrykning.

Rotorharvens evne til at jævne materialet giver en mere behagelig kørsel i stakken. Combisilosvansen giver mulighed for at lægge materialet ud i tynde lag over længere strækninger i store siloer.

Combisilosvansens virkemåde er en sammenbygning af et stort greb og en 3m. rotorharve. Grebet er i vandret position 10 cm. under rotorharvens tænder, og er derved ikke muligt at køre rotorharvens tænder i jorden. Ved aflægningen af materialet kippes grebet og samtidig hæver den sig sådan, at tænderne på rotorharven er 10 cm. under grebet eller mere, afhængig af den hydrauliske topstangs stilling. I denne position kan man yderligere jævne stakken efter behov.


Tekniske specifikation

  • Bredde 300 cm.
  • Tandafstand 20cm.
  • Længde tænder 150 cm.
  • Total længde 235 cm.
  • Højde 180 cm.
  • Vægt ca, 2200 kg.
  • Maskinen er bygget op over en 3m. KUHN rotorharve.
  • Behov olieudtag 1 stk. dv.
  • Montering i traktorens trepunkts lift bag inkl. Hydraulisk topstang.
  • Ved opstakning af majs ,kan der monteres ekstra tænder imellem tænderne og på siderne.

Combisilosvansen er blevet testet med en 300 hk. Traktor i hele sæsonen 2010 og 2011, og har til fulde levet op til forventningerne om en stor transport kapacitet samt jævnende effekt

og kapacitetsmæssig fuldt på højde med de største gummigeder.

Der er oveni en stor brændstofbesparrelse ved at anvende en traktor

På linket nedenfor kan maskinen ses i arbejde:

Klik her...

Nyheder​

EK Agro maskiner - combi silosvansen
Vi har i flere år efterspurgt et redskab, som kan fordele græsset jævnt i tynde lag i stak og silo. Vi combinerede en rotorharve med en greb. Det fungerede rigtig godt og resultatet blev en combisilosvans som nu er sat i produktion med salg for øje.
Læs hele nyheden
Besøg os på Facebook
Besøg Erling Kjærs Maskinstation på Facebook.
Læs hele nyheden
Grovfoderhøst
Vi har fået monteret vejeceller på 6 af vores frakørselsvogne.
Læs hele nyheden

Om maskinstationen​

Erling Kjærs Maskinstation

CVR: 86149028​

Kontakt os​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 66 anmeldelser på Facebook