​Salg af flis fra egen flishugger

Hos Erling Kjærs Maskinstation i Vildberg tilbyder vi salg af flis samt udtynding af læhegn, træfældning og flishugning  . Vores salg af flis rækker over både sorteret flis og usorteret flis.

​Alt fra salg af flis til kørsel med vores flishugger

​Vi tilbyder salg af flis i alle størrelser. Her sælger vi flis til både private og erhverv. Der er tale om billig flis, da flisen typisk kommer fra vores egen flishugger.

Vores ene type af flishugger er en TP400, som er udstyret med en kran. Den kan flise stammer, som er op til 40 centimeter i diameter. Desuden har vi flishugger fra NHS i Silkeborg, som kan tage stammer op til 45 centimeter. Den er monteret på en Fendt 939-traktor.

Vi tilbyder en række forskellige ydelser såsom:

  • Flishugning
  • Træfældning
  • Udtynding af læhegn
  • Salg af flis

​Vi arbejder løbende med at udvikle og forbedre vores arbejdsprocesser, ligesom vi bestræber os på at vedligeholde maskinerne, så de er driftssikre og effektive. Dermed kan vores kunder regne med, at maskinerne ikke sætter ud midt i arbejdet.

Kontakt os for at bestille vores ydelser og produkter

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for træfældning, flishugning og udtynding af læhegn. Vi kan også drøfte priser på flis og give et tilbud på flis.

Du kan ringe til os på telefon 97 13 10 69 eller send en e-mail til ekjaer79@hotmail.com for at høre om salg af flis eller bestille os til en opgave.

Nyheder​

EK Agro maskiner - combi silosvansen
Vi har i flere år efterspurgt et redskab, som kan fordele græsset jævnt i tynde lag i stak og silo. Vi combinerede en rotorharve med en greb. Det fungerede rigtig godt og resultatet blev en combisilosvans som nu er sat i produktion med salg for øje.
Læs hele nyheden
Besøg os på Facebook
Besøg Erling Kjærs Maskinstation på Facebook.
Læs hele nyheden
Grovfoderhøst
Vi har fået monteret vejeceller på 6 af vores frakørselsvogne.
Læs hele nyheden

Om maskinstationen​

Erling Kjærs Maskinstation

CVR: 86149028​

Kontakt os​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 66 anmeldelser på Facebook